Pisarniški stol SpinaliS je edini stol, ki omogoča udobje modernega pisarniškega stola, hkrati pa posnema aktivno sedenje na terapevtski žogi, ki jo zdravniki in terapevti priporočajo kot najboljši pripomoček za zdravo sedenje. S sedenjem na SpinaliS stolu so vaše mišice ves čas aktivne, ne da bi se morali vi temu posebej posvečati.

Aktivno sedenje

Kaj je aktivno sedenje

Aktivno sedenje aktivira hrbtne in trebušne mišice. Praviloma je to potrebno pri stolih z gibljivim sedalom. Uporabnik mora za ohranjanje stabilnosti aktivirati mišice, sicer lahko pade s sedeža.
Terapevtska žoga je najbolj značilen primer sedenja, pri katerem smo zaradi gibljivosti le te prisiljeni v pravilno držo z vzravnano hrbtenico. Takšno sedenje spodbuja nenehno aktivnost ter krepi hrbtne in trebušne mišice. S tem razbremenjuje medvretenčne ploščice, odpravlja bolečine v hrbtenici in veča fizično kondicijo.

Pisarniški stol – terapevtska žoga – Spinalis

Hrbtenica se pri vsakem nagibu telesa “lomi” v križu, kar privede do poškodb in bolečin.

Sedenje na SpinaliSu posnema sedenje na terapevtski žogi.

Zaradi gibljivega sedeža, ki sledi nagibu telesa je hrbtenica ves čas v pravilnem položaju.

Brezplačni preizkus pri vas doma

Želimo si, da izberete najbolj primeren stol zase. Povsem brezplačno vam ga pripeljemo k vam domov, kjer ga en teden testirate. Z našimi specialisti se pogovorite o prednostih in pomembnih lastnostih stolov SpinaliS za optimalno izkušnjo aktivnega sedenja doma.

O SpinaliS stolih pravijo

Presedite na SpinaliS

Ergonomske rešitve za vsako hrbtenico.

Presedite na SpinaliS