Na naši spletni strani skrbimo za zasebnost naših strank ki nam, zaradi potrebe po dvosmerni komunikaciji, posredujejo svoje podatke. Z uporabo naših spletnih strani soglašate, da HAM, d.o.o. pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja spodnje podatke. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani.

Na naši spletni strani beležimo piškotke in, v kolikor se naročite na obveščanje o novostih in ugodnostih, vaš e-naslov.

Dostop do osebnih podatkov dovoljujemo le pooblaščenim osebam. Podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Kaj so piškotki in zakaj so koristni

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o našem spletnem prometu in pomagajo izboljšati našo spletno stran na način, da jo prikrojimo interesom naših obiskovalcev. Te podatke uporabljamo le za analitične potrebe in jih nato odstranimo iz sistema.

Po načinu uporabe ločimo t.i. sejne (session) piškotke in dologročne (trajne) piškotke. Prvi se po zaprtju vašega brskalnika izbrišejo, dolgoročni piškotki pa ostanejo na vašem trdem disku. Pri ponovnem obisku našega spletnega mesta je tako nemudoma prepoznavno, da ste našo spletno stran že obiskali in katere nastavitve so bile za vas prednostne.

Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Piškotki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki so vam na voljo, mi pa s pomočjo piškotkov beležimo obisk naše spletne strani in prilagajmo njen izgled potrebam in preferencam obiskovalcev spletne strani. Brskanje po naši spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Nekaj primerov uporabe piškotkov:

Na naši spletni strani lahko z uporabi različnih funkcionalosti na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook in Youtube, oziroma le-te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov.

Ne pozabite, shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Če ne želite, da bi se piškotki beležili, jih morate onemogočiti v vašem brskalniku in pobrisati morebitne obstoječe, povezane z našim spletnim mestom.

Katere piškotke zbiramo na naših straneh

Zahtevani

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani, uporabo multimedijskih vsebin in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Statistika

Statistični piškotki nam z anonimnim zbiranjem informacij pomagajo razumeti, kako se obiskovalci odzivajo pri obisku na spletni strani.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za namene prikazovanja oglasov in vsebin relevantnih za posameznega obiskovalca.

Zadnja posodobitev piškotkov je bila narejena 31.8.2020.

Pravice posameznikov

Ham d.o.o. vam zagotavlja vse pravice vezane na varstvo osebnih podatkov. Na vašo zahtevo vam bomo omogočili vpogled v vaše osebne podatke, ki jih zbiramo in vam omogočili popravek vaših netočnih osebnih podatkov.

Če boste želeli, lahko omejite uporabo vaših osebnih podatkov ali zahtevate tudi izbris vaših osebnih podatkov iz zbirk, če zbiranja in hranjenja ne nalaga zakon. Izbris lahko zahtevate preko povezave v nogi e-sporočil ali na e-mail: info@ham.si .

E-novice

V kolikor ste se prijavili na naša elektronska obvestila se bo vaš elektronski naslov uporabil v promocijske namene in obveščanje o popustih, ugodnostih, in novostih tako dolgo, dokler se od elektronskih novic ne odjavite. Odjava je možna kadar koli s klikom na gumb ODJAVA v enem izmed naših e-sporočil, v katerih je na voljo tudi zahteva po izbrisu vaših podatkov iz našega sistema.

Spremembe te izjave

Izjavo o varstvu osebnih podatkov na spletnih straneh občasno spreminjamo in dopolnjujemo, zato vas vabimo, da jo preberete vsakokrat, ko nam posredujete svoje osebne podatke.

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Ham d.o.o, se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Kontakt

Vaša vprašanja v zvezi z delovanjem te spletne strani ali v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani lahko pošljete na: info@ham.si.