SpinaliS ima 3 letno garancijo na vse dele razen na tkanino. Naravne značilnosti usnja in vidne surovinske napake niso predmet reklamacije.

Zagotavljamo vam 7-letno življenjsko dobo stola SpinaliS, kar pomeni, da vam v tem obdobju omogočamo nakup vseh nadomestnih delov.

Garancija dobrega nakupa

Garancija dobrega nakupa pomeni, da lahko stranka vrne stol SpinaliS v roku 30 dni od dneva dobave le v primeru, če s sedenjem na SpinaliSu ni zadovoljna. Stranki, ki ni zadovoljna s sedenjem na stolu SpinaliS in želi uveljavljati garancijo dobrega nakupa, vrnemo celotno kupnino le v primeru, da nepoškodovan stol vrne v originalni embalaži, z garancijskim listom. V primeru, da stranka vrne stol, ki je umazan in se madež da očistiti, stranki zaračunamo 10% vrednosti stola za čiščenje, v primeru, da je stol kakorkoli drugače poškodovan, si pridržujemo pravico do znižanja zneska vračila kupcu za višino stroškov popravila stola. Vsaka stranka lahko koristi to ugodnost za vračilo kupnine do največ dveh stolov. Vračilo velja za stole iz redne ponudbe.