SpinaliS ima 3 letno garancijo na vse dele razen na tkanino. Naravne značilnosti usnja in vidne surovinske napake niso predmet reklamacije.

Zagotavljamo vam 7-letno življenjsko dobo stola SpinaliS, kar pomeni, da vam v tem obdobju omogočamo nakup vseh nadomestnih delov.

Garancija dobrega nakupa

Garancija dobrega nakupa pomeni, da lahko stranka vrne stol SpinaliS v roku 14 dni od dneva dobave le v primeru, če s sedenjem na SpinaliSu ni zadovoljna. Stranki, ki ni zadovoljna s sedenjem na stolu SpinaliS in želi uveljavljati garancijo dobrega nakupa, vrnemo celotno kupnino le v primeru, da nepoškodovan stol vrne v originalni embalaži, z garancijskim listom. V primeru, da stranka vrne stol, ki je umazan, in se madež da očistiti, ji zaračunamo 10% vrednosti stola za čiščenje. V primeru, da je stol kakorkoli drugače poškodovan, si pridržujemo pravico do znižanja zneska vračila kupcu za višino stroškov popravila stola. Stranka lahko izkoristi ugodnost vračila kupnine do največ dveh SpinaliS stolov. Stranka sama poskrbi in krije stroške vračila. Vračilo velja le za stole iz redne ponudbe.