Računalniški stoli za zdravo hrbtenico

Računalniški stol Spinalis zagotavlja aktivno sedenje in dobro počutje tudi med večurnim delom z računalnikom v pisarni ali doma. Izberite takšnega, ki vam najbolj odgovarja.

Računalniški stol SpinaliS izberite tehtno

Naši računalniški stoli so zasnovani tako, da se prilegajo različnim tipom telesa in izpolnjujejo že tako posebne zahteve. Če ste višji, se odločite za višje naslonjalo, če med delom z računalnikom prisegate ne udobje, pa izberite dodatno oblazinjenje. Dodatna prednosti računalniških stolov SpinaliS je možnost različnih prilagoditev po vaših željah.


Računalniški stol SpinaliS je namenjen vsestranski uporabi in dolgotrajnemu sedenju. Uporabljate ga lahko v službeni ali domači pisarni, otroški sobi ali raznih dejavnostih, kjer se pojavlja potreba po dolgotrajnem sedenju. Odlična novica je, da lahko vaš računalniški stol opremimo po vaše: izberite barve in materiale, zaupajte nam, kakšna je preostala oprema v prostoru. Potrudili se bomo, da se bo odlično vključil v okolje.

 


Računalniški stoli SpinaliS so zasnovani za dolgotrajno aktivno sedenje, zato se ne ustrašite, če boste v prvem obdobju uporabe v mišicah čutili bolečine. To je popolnoma normalen odziv telesa, ki je dolga leta sedelo v nepravilnem položaju. Čas je, da mu namenite nekaj novega in zdravega. Čas je, da tudi vaše telo zaživi na novo – s pomočjo aktivnega sedenja, ki vam bo hitro prišlo v navado.

Zagotovite si brezplačen preizkus računalniškega stola

Pri računalniškem stolu je res pomembno, da vam odgovarja. Izberite računalniški stol SpinaliS, ki vam bo že v prvem trenutku ponudil možnost aktivnega sedenja in s tem boljšega počutja. Stol vam pripeljemo brezplačno in vam damo nekaj časa, da ga preizkusite. Če niste povsem prepričani, kateri računalniški stol bi izbrali, smo vedno tukaj, da odgovorimo na vaša vprašanja in vam podamo pameten nasvet.

Po dolgoletni uporabi klasičnih stolov je zdaj pravi čas, da se odločite za računalniški stol Spinalis, ki je v bistvu vrhunski pripomoček za aktivno sedenje. Ne le to, pri njem gre celo za medicinski pripomoček, ki dobro vpliva na vaše zdravje in počutje. Aktivno sedenje posnema sedenje na terapevtski žogi, zaradi česar se vaše trebušne in hrbtne mišice nenehno krepijo, vaša hrbtenica pa ne trpi več. Skrivnost aktivnega sedenja je v gibljivem sedežu, zaradi česar boste ves čas sedeli v pravilni drži ter s tem tudi med dolgotrajni sedenjem za računalnikom skrbeli za svoje zdravje.

Med dolgotrajnim aktivnim sedenjem, ki ga nudijo računalniški stoli SpinaliS, pa priporočamo tudi vmesne oddihe. Naši stoli imajo ergonomsko naslonjalo, ki vam omogoča počitek med sedenjem. Na takšen način boste tudi pri delu v pisarni ali doma deležni nujnega ravnovesja, ki je temelj zdravja, dobrega počutja ter boljše učinkovitosti.

Če imate delo, ki od vas v veliki meri zahteva sedenje, verjamemo, da se domov vračate utrujeni. Nato sledijo še kakšni sedeči opravki v domači pisarni, da o sedenju med drugimi opravili sploh ne govorimo. Ne bi pretiravali, če bi trdili, da veliko ljudi večino dneva presedi. Medtem ko radi poskrbimo za udobne postelje, ki nam omogočajo kvaliteten spanec, saj je ta nujno potreben za dobro počutje, pa prepogosto pozabljamo na to, kakšne stole uporabljamo.

Računalniški stol SpinaliS vam ponuja aktivnost in počitek v enem izdelku. Dovolite, da vam predstavimo stol, ki vam bo tudi med dolgotrajnim sedenjem nudil vse za dobro telesno in duševno počutje. Z uporabo našega računalniškega stola se boste lahko kmalu poslovili od nenehne utrujenosti, razdražljivosti in pomanjkljivi delovni učinkovitosti. Poskrbite za telesno zdravje, ki je temelj človekovega počutja in ustreznega odzivanja v še tako stresnih situacijah. Naši računalniški stoli so pravi balzam za vašo hrbtenico, ki vam bo svojo hvaležnost pokazala tako, da vas bo nagradila z neko povsem novo razsežnostjo bivanja.

Vprašanja in odgovori:

Ali računalniški stol SpinaliS omogoča prilagoditve?

Seveda, naši računalniški stoli so zasnovani tako, da omogočajo različne prilagoditve oziroma nastavitve. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite stol, ki vam popolnoma odgovarja tako z vidika naslonjal za hrbet in roke kot višine sedeža. Najbolje je, da možnosti prilagoditev preverite pri vsakem modelu posebej. Dobro je vedeti, da vam lahko že v osnovi izdelamo računalniški stol po vaših željah. Zaupajte nam potrebne prilagoditve (vrsta dvižnika, morebitni obroč za noge, vrsta materiala, barve …), mi pa vam pridemo naproti z rešitvijo, ki vam bo zagotovo odgovarjala. Izbrani stol lahko tudi brezplačno preizkusite ter se šele nato odločite za nakup. Verjamemo, da boste nad njim navdušeni!

Kako izbrati najboljši računalniški stol za moje potrebe?

Pri Spinalisu se zavedamo, da je vsak človek nekaj posebnega, zato ima vsak tudi možnost, da si izbere stol po svojih željah. A kako vedeti, kakšen stol bi vam najbolj odgovarjal? Naši računalniški stoli omogočajo aktivno sedenje z možnostjo vmesnih počitkov, je pa res, da morate pred nakupom dobro preučiti svoje potrebe. Razmislite o tem, ali potrebujete podporo za ledveni del, morda naslon za roke … Potrebujete večjo sedežno površino? Pri izbiri upoštevajte svojo velikost, da izberete stol, ki ustreza vašim meram. Višjim osebam, na primer, priporočamo višje naslonjalo. Podpirati mora namreč celotno hrbtenico, da omogoča kar najbolj zdravo sedenje. Izbrani stol vam mora omogočati, da stopala med sedenjem postavite na tla, pri čemer morajo biti kolena ukrivljena pod pravim kotom. Odločitev, ki se bo za vas izkazala za vrhunsko, je zagotovo preizkus stola, pri katerem boste kmalu videli, ali vam izbrani računalniški stol odgovarja. Pomembno je, da vam zagotavlja optimalno podporo kritičnih delov, poleg dinamičnega sedenja pa tudi možnost počitka med dolgotrajnim sedenjem.