Pisarniški stoli
za zdravo hrbtenico

Pisarniški stol Spider v rdeči barvi na rdečem ozadju

Pisarniški stoli za zdravo hrbtenico

Pisarniški stoli Spinalis nudijo aktivno sedenje in so z vidika zdravja in dobrega počutja med seboj povsem enakovredni. Izbira je odvisna od tega, kakšen sedež in naslon za hrbet vam najbolj ustreza.

Kako izberem svoj pisarniški stol SpinaliS?

Ljudje smo si različni, zato smo pri Spinalisu razvili širok nabor stolov za vsak tip telesa. Izbirate lahko med stoli z višjim naslonjalom za malo višje, dodatno oblazinjenimi stoli za tiste, ki iščejo posebno udobje, po potrebi pa vam lahko prilagodimo tudi višino pisarniškega stola ali tip kolesc.


Pisarniški stoli SpinaliS so primerni tako za pisarne, otroške sobe kot tudi za delovni kotiček ali celo ordinacijo. S širokim naborom barv in vrhunskimi materiali poskrbimo, da bo pisarniški stol v harmoniji z vašim prostorom.


Ne čudite se, če se boste morali na aktivno sedenje na pisarniškem stolu SpinaliS privaditi. Kar tretjina uporabnikov naših pisarniških stolov se v prvem tednu ali dveh sooči s težavami lovljenja ravnotežja, nekateri pa tudi z mišičnimi bolečinami, bolj znanimi kot »muskelfiber«. Pravzaprav je to dober znak, saj so vaše mišice po letih sedenja na navadnih pisarniških stolih, sedaj postale aktivne.

Brezplačno preizkusite pisarniški stol Spinalis

Izberite najbolj primeren pisarniški stol zase. Brezplačno vam ga bomo pripeljali v vaše poslovne prostore ali domov, kjer ga boste imeli možnost testirati. Za lažjo izbiro se o prednostih sedenja na SpinaliS stolu pogovorite z našimi specialisti in si zagotovite najboljšo izkušnjo aktivnega sedenja.