Enkratna rešitev in enkratna naložba v vaše zdravje je – SpinaliS.

Pisarniško delo ni tako enostavno, kot si marsikdo predstavlja. Res je, da je narava dela prijetna, toda vsakodnevno osemurno sedenje, grozna drža telesa in velika škoda, ki jo delamo svoji lastni hrbtenici?

Ali ste že kdaj opazili, da vas občasno peče hrbtenica, da vas boli v križu, da imate včasih tudi zelo utrujene in težke noge? Vse to povzroča predvsem nepravilna drža. To sem zelo dobro doumela, ko sem imela v službi možnost, da svoje pisarniško delo opravljam na SpinaliS stolu. Bolečine so čez nekaj časa izginile.

S prehodom na novo delovno mesto pa sem žal “izgubila” stol SpinaliS. Morda se zdi neverjetno, vendar so se vse prej omenjene neprijetnosti kmalu vrnile. Nekaj časa sem trpela, potem pa sem se odločila, da si priskrbim SpinaliS tudi na novem delovnem mestu. Moje počutje se je kmalu spet izboljšalo. Po službi mi ostane še dovolj energije za druge aktivnosti v zasebnem življenju.

Torej – ne čakajte na jutri, ampak že danes naredite nekaj zelo dragocenega za svojo hrbtenico in dobro počutje! Enkratna rešitev in enkratna naložba v vaše zdravje je – SpinaliS.