Čas hitro mineva in letos smo že kar globoko vstopili v praznični decembrski čas. Verjetno ste zato tudi vi že razmišljali, kaj bi svojim najdražjim podarili za božično darilo. Nobena skrivnost ni, da se številni pri tem iz različnih razlogov znajdemo v zagati, nato pa tik pred božičnim večerom nekaj na hitro kupimo in upamo, da bo obdarovancu darilo všeč. Naj se vam to ne zgodi tudi letos, zato svojemu najbližjemu podarite vrhunsko, uporabno in zdravju prijazno darilo, ki mu bo dobro služilo še dolga leta.

Pisarniški stol za zdravo hrbtenico

Predstavljamo vam edinstven pisarniški stol SpinaliS, ki bo poskrbel za bolj zdravo hrbtenico in iz vašega življenja odstranil neprijetne bolečine v hrbtu. Gre za inovativen in patentiran pisarniški izdelek, ki posnema sedenje na medicinski žogi, s to razliko, da je naš stol še bistveno bolj dodelan. Z njegovo pomočjo boste lahko sedeli aktivno in tako zmanjšali velike pritiske na občutljive dele hrbtenice, ki sicer nastanejo med dolgotrajnim in pogosto nepravilnim sedenjem.

Glavne prednosti pisarniških stolov SpinaliS so aktivno sedenje oziroma dva načina sedenja, ergonomska oblika stolov, kakovostna izdelava, trpežni materiali in možnost prilagoditve. Na njem lahko sedite aktivno ali pa se med samim sedenjem tudi odpočijete. Najbolj očitne razlike, ki jih stol prinese svojim uporabnikom, so nedvomno vidno izboljšana telesna drža med sedenjem, vsakdan brez bolečin v hrbtu in ojačane hrbtne mišice, kot posledica gibanja telesa med uporabo pisarniškega stola.

Darilo za zdravo hrbtenico

Za celotno družino

Pisarniški stoli SpinaliS bodo poskrbeli, da bo čisto vsak član družine sedel zdravo in brez bolečin. V naši ponudbi vas čakajo tako stoli za odrasle kot za najmlajše. Še posebej bodo nad darilom navdušeni šolarji, ki v sedečem položaju preživijo zelo veliko časa. Nov, bolj zdrav način sedenja se jim bo zagotovo zdel zelo drugačen, zanimiv in zabaven, zato ste lahko prepričani, da ga bodo kaj kmalu tudi popolnoma vzljubili.

Poleg klasičnih in šolskih pisarniških stolov smo pri podjetju SpinaliS poskrbeli tudi za računalniške navdušence, različno visoke uporabnike, vse tiste, ki delate v prisilnih držah ter najbolj zahtevne uporabnike. Ker je vrhunska uporabniška izkušnja pri nas na prvem mestu, lahko svoj novi stol tudi preizkusite in ga, v kolikor vam izbrani model ne odgovarja, tudi zamenjate.

Bodite aktivni tudi med sedenjem

Ste že slišali za aktivno sedenje? Gre za način sedenja, pri katerem je vaše telo ves čas v gibanju. Vaša hrbtenica nikoli ni fiksirana. V primeru sedenja na običajnem pisarniškem stolu obremenitev pade na hrbtenico, ki pa je na držijo mišice, ampak se morajo diskusi podpirati sami. To posledično privede do bolečin in hernije. Pri sedenju na SpinaliS stolu pa obremenitev nosi vzmet, pritisk na hrbtenico pa se zmanjša. Vaša drža med sedenjem postane veliko bolj pravilna, sčasoma pa izzvenijo tudi bolečine v križu, hrbtu in ramenskem obroču.

Stoli SpinaliS so zasnovani tako, da posnemajo sedenje na ortopedski žogi, ki je po mnenju zdravnikov najbolj pravilno. V paketu z revolucionarno zasnovanim sedenjem pa boste dobili še številne druge prilagoditve – ergonomski naslon za hrbet in roke ter sedalo, ki zagotavlja pravilno držo tudi v položaju za počitek. Poleg tega pa so SpinaliS stoli tudi estetsko dovršeni in se odlično podajo v čisto vsako pisarno ali dom.

Pisarniški stol pilot v črni barvi slika moškega v pisarni

Vstopite v novo leto brez bolečin

Naj letošnji božični duh mine v miru, sreči in zdravju. Svoje bližnje lahko dodatno spodbudite k bolj aktivnemu življenjskemu slogu tudi z nakupom SpinaliS pisarniškega stola, ki jim bo ponudil popolnoma novo doživetje med sedenjem. Novo leto namreč predstavlja edinstveno priložnost za nove in še boljše začetke – zakaj ne bi začeli kar pri sedenju?

Stol SpinaliS bo vsakdan posameznika brez dvoma spremenil bistveno na bolje in se usidral v srce tistega, ki ga bo uporabljal. Naj leto 2024 zaznamujeta trajnost in kakovost – lastnosti, ki jih ljudje dandanes tako vneto in željno iščemo. Ti ključni elementi stola Spinalis so zasnovani tako, da podpirajo zdravo sedenje in preprečujejo negativne posledice dolgotrajnega sedenja, kar je še posebej pomembno v času, ko veliko časa presedimo tudi doma, najsibo ob domačih nalogah, učenju ali delu.

Tudi vi želite za božično darilo podariti nekaj izjemnega? Potem podarite zdravje!