Stol, ki vrača zdravje

Stol Spinalis - za zdravo hrbtenico

Brezplačni preizkus
Več o stolih Spinalis

Aktivno sedenje

SpinaliS stol je edini stol, ki omogoča udobje modernega pisarniškega stola, hkrati pa posnema aktivno sedenje na terapevtski žogi, ki jo zdravniki in terapevti priporočajo kot najboljši pripomoček za zdravo sedenje.

SpinaliS ima v vse smeri gibljiv sedež, ki sledi nagibu telesa. Da bi na stolu z gibljivim sedežom ohranili ravnotežje moramo položiti noge plosko ob tla in vzravnati hrbtenico. Ob tem aktiviramo hrbtne in trebušne mišice, ki se s tem krepijo in tako razbremenijo hrbtenico.

S sedenjem na SpinaliS stolu so vaše mišice ves čas aktivne ne, da bi se morali vi temu posebej posvečati.

OBIČAJNI PISARNIŠKI STOL

TERAPEVTSKA ŽOGA

SPINALIS

Edinstven stol za zdrav hrbet

 • SpinaliS Apollo

  SpinaliS Apollo je narejen s posebnim poudarkom na stabilizaciji medenice in podpori v ledvenem delu.

 • SpinaliS Ergonomic

  SpinaliS Ergonomic je nov model v naši ponudbi. Živahen in razigran – kot vi.

 • SpinaliS Hacker

  SpinaliS Hacker je model, ki ga naši kupci najraje izberejo. Idealen stol za delo ali igro z računalnikom.

 • SpinaliS Spider

  SpinaliS Spider je s svojo futuristično podobo prava poživitev za vsako pisarno.

 • SpinaliS Navigator

  SpinaliS Navigator je prekrit s prestižno tkanino iz mikrovlaken. Idealna izbira za vse, ki želite stol z visokim naslonjalom.

 • SpinaliS Pilot

  SpinaliS Pilot je naš najbolj prestižen model pisarniškega stola, ki hkrati zagotavlja aktivno sedenje in popolno udobje.

 • SpinaliS Basic

  Spinalis Basic je z nami že 20 let, vedno zanesljiv in zvest. Radi ga imamo.

 • SpinaliS Smart

  Spinalis Smart je sodoben majhen stol, ki vam lahko prihrani veliko prostora.

 • SpinaliS Rodeo

  SpinaliS Rodeo je naš najnovejši model, ki ga lahko dvignete zelo visoko.

 • SpinaliS Dent

  SpinaliS dent je prava izbira za vse, ki se morate pri delu skloniti na delovno površino ali pacienta, pri tem pa hkrati tudi ohraniti maksimalno mobilnost.

 • SpinaliS Stylist

  SpinaliS Stylist je model, s katerim smo zadovoljili vsa pričakovanja in želje najboljših slovenskih frizerjev.

Vsi stoli

Brezplačni preizkus

SpinaliS stol preizkusite v udobju svojega delovnega mesta

Brezplačno predstavitev naročite po spletu ali telefonu. Naši sodelavci vam bodo strokovno svetovali pri izbiri in vam ob dogovorjenem času na vašem delovnem mestu predstavili modele, ki ustrezajo vašim željam in potrebam.

Brezplačni preizkus

Blog

RODEO

S hribolazci se pogosto hecamo, kdaj gremo na Stol!? In vedno se najde nekdo, ki reče, da je danes že bil. Kot tudi včeraj in bo spet jutri – doma, na stolu.

Več

Novice

Covid-19

Spoštovani!

Zaradi preventive in odgovornega odnosa do strank in zaposlenih, bomo začasno zaprli fizično trgovino SpinaliS.
Dosegljivi bomo preko telefonov ali elektronske pošte.

Glede na to, da se situacija iz dneva v dan spreminja, bomo tudi mi delovni čas prilagajali splošnim pogojem in zahtevam oziroma priporočilom ministrstva za zdravje.

Čuvajte se!

Več

ZGODBE NAŠIH STRANK

Lily Gradišekvišja upravna delavka

Bolel me je križ, sedaj pa je stanje veliko boljše

Sem v petem mesecu nosečnosti in križ me je pogosto zelo bolel. Bolečine so se pojavile v prvem trimesečju, ko sem zaradi rizične nosečnosti morala ležati. Pozneje so bile bolečine pri hoji in sedenju še hujše. Po nekajtedenski uporabi stola SpinaliS je stanje zdaj veliko boljše. Sedenja na stolu sem se morala navaditi. Razlika med navadnim stolom in stolom SpinaliS je namreč zelo velika. Na stolu SpinaliS sedaj sedim udobno, predvsem pa je izredno koristen za držo in pravilno lego hrbtenice, kar mi lajša bolečine.

Jože Kosdirektor Mizarstva Kos

Sedenje je postalo užitek

Stoli SpinaliS so res odlična stvar. Že štiri leta nimam več težav s hrbtenico, zato čestitke tistemu, ki je ta izdelek "poštudiral". Prvi teden so me stranske mišice še bolj bolele, tako da sem hotel stol kar vrniti. Po treh tednih se je stvar umirila in sedaj je sedenje postalo užitek.

Ales Štorračunalničar

Velik korak na poti k zdravi hrbtenici

Težave s križem so se pričele pri deskanju na snegu. Vedno pogosteje me je v križu "zgrabilo", tako da sem včasih ostal skoraj nepokreten. Kasneje so se težave pojavile tudi ob drugih telesnih aktivnostih. Tako sem spoznal, da sem tudi sam med tistimi, ki bodo morali (malo bolj) paziti na svoj križ.

Poleg športnih aktivnosti za krepitev hrbtnih mišic sem preizkusil tudi SpinaliS. Pred tem sem bil namreč pri sedenju zelo nediscipliniran, sedel sem najraje popolnoma sključen. Hrbtne mišice so pri takem načinu sedenja popolnoma sproščene, obremenjena je le hrbtenica. Zato dolgotrajno sedenje stanje slabša. Sedenje na SpinaliS-u nediscipline ne dopušča več. Hrbtne mišice so pri uporabi SpinaliS-a ves čas napete, zato se tudi med sedenjem krepijo. Ob tem nosijo obremenitve, ki jih je prej nosila hrbtenica.

SpinaliS seveda ni čudežno zdravilo, vsekakor pa je velik korak na poti k zdravi hrbtenici.


Več zgodb

© 2020 Spinalis - Ham d.o.o.